Wie ben ik

Ik ben Jeroen en heb MS

Ik ben Jeroen, 47 jaar en woon in Kampen. Ik ben getrouwd en leef met een samengesteld gezin. Zelf heb ik een zoon van 14 en mijn vrouw heeft een tweeling van 16 (jongens).

Helaas leef ik al meer dan 21 jaar met de zenuwslopende ziekte Multiple Sclerose (MS). De eerste jaren nadat bij mij de diagnose MS werd vastgesteld wilde ik het niet accepteren. Ik dacht dat ik gewoon lui was of geen conditie meer had.

Na een aantal jaren kom je er wel achter dat je lijf je langzaam in de steek laat en is ontkennen geen optie meer. Nu ben ik volledig aangewezen op mijn rollator in huis en buitenshuis volledig afhankelijk van mijn elektrische rolstoel of scootmobiel.

Steeds verder achteruit

Ik heb steeds minder energie en kan steeds minder goed voor mezelf zorgen. Ben helaas snel afhankelijk van anderen. Hier in Nederland kunnen ze niks meer voor mij betekenen en dat houdt in dat ik over een paar jaar volledig in bed lig.

Behandeling in Rusland

Gelukkig is er een behandeling in o.a. Rusland die ik heel graag wil ondergaan. Deze behandeling zet de ziekte stil. Door deze behandeling te ondergaan is bewezen dat ze mijn MS voorgoed kunnen stoppen en ik mijn onafhankelijkheid een beetje terugkrijg.

Deze behandeling wordt niet in Nederland uitgevoerd en helaas ook niet vergoed. Hier is veel geld voor nodig (€ 50.000).
Vandaar dat deze crowdfunding is opgezet waarin ik hoop dat een ieder van jullie wil helpen om mijn doel te bereiken.

Doneer om mij te helpen

Stort op de IBAN van Stichting Poen voor Jeroen om mij te helpen deze droom te verwezenlijken.
Dit kan op verschillende manieren: via de DONEER-button (crowdfunding Geef.nl) of rechtstreeks een bedrag storten op onderstaand rekeningnummer:

NL96 INGB 0009 3721 78
T.n.v. Stichting Poen voor Jeroen

Ik hoop dat jullie mij hierbij willen helpen, zodat de ziekte stopgezet wordt en ik daardoor minder afhankelijk van anderen word.

Help mij MS te stoppen

In beweging blijven

Fysiotherapie heeft een belangrijke ondersteunende rol bij het omgaan met MS. In beweging blijven is erg belangrijk, een team van ervaren fysiotherapeuten is voor mij onmisbaar.

Lees meer over wat MS inhoudt en wat leven met MS in het dagelijks leven betekent:

Geef Jeroen een toekomst

Help Jeroen

Samen kunnen we Jeroen helpen om het bedrag voor de stamcelbehandeling in Moskou bij elkaar te krijgen.

Alle donaties zijn welkom, doe ook mee en laat Jeroens droom uitkomen!