Bedankt

bedankt uit de grond van mijn hart

Voordat deze website in de lucht is moet ik al zo verschrikkelijk veel mensen bedanken. (dat willen ze eigenlijk niet maar ik doe het toch!) Er is achter de schermen al zo veel belangeloos hulp verleend door verschillende partijen om Stichting Poen voor Jeroen van de grond te krijgen en te realiseren, dat gaat echt mijn pet te boven en ontroert mij diep..
Omdat sommige bedrijven en vrijwilligers liever niet bij naam genoemd willen worden, maar gewoon meewerken omdat ze mij deze kans zo verschrikkelijk graag gunnen. Daarom doe ik dat dan ook uiteraard niet. Maar toppers, toch wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken.

Met tranen in de ogen schrijf ik dit stuk, want zonder jullie was er überhaup geen website poenvoorjeroen.nl geweest..
Ook al is de website pas net online en is er haast nog niks van het streefbedrag binnen, 1000 maal dank aan jullie die mij deze kans zo vreselijk gunnen...

Toppers zijn jullie allemaal.

Jeroen van der Vegt

BEDANKT voor deze kans!

Drukkerij Zalsman

Van Dijk Bikes

 

Van der Vegt Schilderwerken

Van Dijk

 

Van 't Veen

 

Indion­Design

 

BouwZorgKampen

 

In beweging bij Argo Fysiotherapie

Dat blijven bewegen belangrijk is voor iedereen dat weten we natuurlijk allemaal! Maar voor iemand met MS is het eigenlijk het beste medicijn om de achteruitgang, waar iedere MS-patiënt mee te maken krijgt, te vertragen.

Niet blijven bewegen = achteruitgang. De stijfheid in de spieren en gewrichten neemt bij iedere MS-patiënt naar mate de jaren verstrijken steeds meer toe. Ook al heb je fysiotherapie.
Maar door samen met een fysiotherapeut een schema en een doel te maken kan je die achteruitgang wel beperken.

MS is een grillige ziekte. De ene dag voel je je beter dan de andere dag. Soms word je wakker en voel je al aan je lijf dat het een zware dag wordt. Het lopen gaat dan extra moeilijk en de coördinatie is sterk verminderd. Ook vermoeidheid speelt dan een rol.
Het is soms lastig om de moed niet op te geven als je weer eens een keer geen goede dag hebt. Dan is een goede begeleiding van een goede fysiotherapeut superbelangrijk.
Ze zien dat het niet echt een goede dag is voor je en passen daar hun schema op aan. Ook geven ze net even die positieve mentale ondersteuning die je op zo’n moment zo hard nodig hebt.

Ik heb super geluk met mijn team fysiotherapeuten van Argo Fysiotherapie in Zwolle.
Soms trappen ze even voor je op de rem als je iets te enthousiast bent of te hoge doelen van jezelf verwacht en de andere keer proberen ze weer even het uiterste uit jezelf te halen.

Team Argo Fysiotherapie hartelijk bedankt voor jullie jarenlange intensieve medewerken en begeleiden met mijn fysiotraject om mijn achteruitgang tot het minimum te beperken.

QR-code laten tatoeëren bij Dianthus Tattoo

Al jaren de nummer één Tattoo shop van Kampen en omstreken.
Er zat al een tijdje iets in mijn hoofd hoe ik jullie allemaal kan bedanken. Er zijn zoveel mensen die iets gedaan hebben achter de schermen om deze website tip top voor elkaar te maken. Vele uren werd er gewerkt achter de schermen, maar ook zeker voor de schermen.

Toen ik samen met mijn vrouw op donderdagmiddag een keer in de stad liep kwamen we langs Dianthus Tattoo shop. Ik kreeg in één keer een ingeving en overlegde mijn voorstel aan mijn vrouw. Het leek haar een goed origineel idee en we besloten bij Ger en Pascal van de tattoo shop wat inlichtingen te vragen of ons plan überhaupt wel mogelijk was.
De heren waren druk bezig hun klanten met hun zelfgetekende ontwerpen te versieren en deze schitterende plaatjes te vereeuwigen op hun lichaam.

Toen deze kunstenaars even pauze hadden, vertelden we ons plan. Ik vroeg hun of ze ooit wel eens een QR-code bij iemand hadden getatoeëerd. Ze vertelden mij dat ze deze vraag nog nooit eerder hadden gehad en ze vroegen mij natuurlijk waar de QR-code van was.
Ik heb hun toen van mijn droom verteld. Dat er een website in de maak was om mijn doel te behalen en dat hier ook een QR-code aan gekoppeld is. Deze wilde ik graag laten tatoeëren om zo de rest van mijn leven al die mensen achter de schermen, voor de schermen en natuurlijk alle donateurs voor Stichting Poen voor Jeroen nooit meer te vergeten.
De mannen aarzelden geen moment om hier aan mee te werken. Pascal heeft dan ook op 24 juni extra tijd vrij gemaakt om deze tattoo op mijn onderarm te plaatsen.

Heren, bedankt voor het mede mogelijk maken van deze blijvende herinnering aan iedereen die mijn doel steunt!

Reclame om je doel te behalen: A1-SIGNS

Natuurlijk is dit een item wat zeker niet kan ontbreken als je succes op je website wilt boeken. Hoe meer mensen je logo zien met de naam van de website erbij hoe beter!
Een goede, duidelijke website is dan superbelangrijk. Maar wat minstens zo belangrijk is, is dat je van tevoren een plan hebt gemaakt hoe je de mensen gaat bereiken.

Natuurlijk is social media tegenwoordig een goed platform om een speciale doelgroep te bereiken. Gelukkig draait tegenwoordig niet alles om social media, maar zijn er altijd nog veel mensen rond de sportvelden te vinden.
Toen mijn neef mij benaderde dat hij zeker een bijdrage wilde leveren aan het promoten van de website, hebben we de handen in een geslagen.
Met zijn prachtige bedrijf A1-SIGNS doet hij veel promotie voor veel grote bedrijven. Hun missie is om jouw boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. Of dit nu om het bestickeren van een voorgevel gaat of om spandoeken of vlaggen, ze zijn daar op allerlei vlakken een specialist in.

Ik heb hem gevraagd of hij mij met spandoeken kon sponsoren en dat was geen probleem en zeer snel daarna konden wij ze daar komen ophalen.
Het zijn in totaal 6 spandoeken geworden 2x 100x60 cm, 2x 200x120 cm en 2x 300x180 cm.
Wij zijn er heel blij mee en gaan deze spandoeken inzetten bij verschillende evenementen.

Superblij zijn we met het resultaat, bedankt!

Vakmanschap is brouwerij Broederscha(a)p

Bierbrouwen is een vak apart! Dat weten de brouwers van Brouwerij Broederscha(a)p maar al te goed.
Ronald ten Brummelhuis en Alexander Leurink voeren deze zelfde passie dan ook met liefde uit en dat proef je weer terug in hun fantastische, verschillende smaken speciaalbier. Vanuit een hobby is de liefde om een heerlijk biertje te brouwen ontstaan. Eerst werd er gewoon thuis met kleine ketels hun speciale biertjes gebrouwen.

Deze thuisbrouwerij groeide eigenlijk binnen een paar maanden al uit hun jasje. Er werd gezocht naar een passende locatie waar ze verder konden groeien om aan de behoefte van hun inmiddels vaste klantenkring te voldoen.
De ervaring die de twee hebben opgedaan komt mede dat één van de brouwers werkzaam is in één van de grootste leveranciers van brouwbenodigdheden. Hier adviseert hij al jaren de klanten en heeft daar ook veel mooie dingen geleerd om het perfecte biertje te brouwen. De andere brouwer is weer werkzaam bij een bekende koffiebranderij en sigarenmakerij in Kampen.
Hierdoor is er ook een samenwerking ontstaan en is er een nieuwe grotere locatie gevonden in de Voorstraat. Toen deze topbrouwers mij benaderden en mij vertelden dat ze een speciaalbiertje voor Stichting Poen voor Jeroen wilden gaan brouwen, was ik vereerd.
Het officiële 'Poen voor Jeroen'-biertje is inmiddels een feit en binnenkort onder meer te koop in de webshop op deze website en nog bij andere verkooppunten in de stad.

Brouwerij Broederscha(a)p hartelijke bedankt voor het brouwen van dit heerlijke biertje!

Drukwerk gesponsord door Zalsman

Via de berichten, die alvast uitgelekt waren in Kampen, dat veel mensen bezig waren met een stichting op te zetten met het doel een stamceltransplantatie voor mij, werd ik benaderd door Gerwin de Vries, de directeur van Drukkerij Zalsman in Kampen.

Gerwin is een oude kennis van mijn oude school en vroeg via de social media-kanalen aan mij of hij met het bedrijf Zalsman in Kampen ook een bijdrage kon leveren.
Weer zo’n geweldige initiatief van een oude bekende die heel graag wil helpen om mijn crowdfunding Poen voor Jeroen tot een succes te maken.
We hadden afgesproken op vrijdag 23 juli bij Drukkerij Zalsman aan de Gildestraat 1 in Kampen.
Na een bakje koffie en even weer gezellig bijgepraat te hebben na zo’n lange tijd, heb ik Gerwin verteld dat ik nog heel goed een sponsor kan gebruiken waar Zalsman juist in gespecialiseerd is. Het perfect afleveren van al uw drukwerk in verschillende soorten en maten en kleuren.
Ik had hem gevraagd of hij de horeca-flyers, posters in verschillende maten en kaartjes kon leveren die wij tijdens evenementen aan mensen kunnen uitdelen.
Dit was geen enkel probleem en Zalsman ging dit voor ons regelen.

Geweldig, Gerwin de Vries van Drukkerij Zalsman, voor deze donatie!

Van Dijk Bikes

Voor onze eerste actie 'het deelnemen aan de Onbeperkte Elfstedentocht' zochten we een sponsor die ons kon helpen om op een ludieke en opvallende manier mee te doen.
Wij waren onderling aan het brainstormen over hoe en met welk vervoermiddel naast de scootmobiel we de tocht der tochten gingen aanpakken. Gelukkig mocht ik van de organisatie van de Onbeperkte Elfstedentocht 'SandyMoveS' twee buddy’s meenemen om mij te ondersteunen tijdens deze tocht.

Dankzij Wilko en Diana Vermeer, die mijn buddy’s zijn en mij de hele tocht begeleiden en een oogje in het zeil houden, kwamen we meteen bij Michel van Dijk terecht (Van Dijk Bikes) met onze sponsorvraag. Deze fietsspecialist heeft fietsen in allerlei soorten en maten.
Hij vertelde ons dat hij het geweldig vond om daaraan mee te werken. Enthousiast liet hij ons gelijk een mooie blikvanger zien. Een elektrische bakfiets met het prachtige aanzicht van Kampen. Dit vonden wij uiteraard een geweldige mooie fiets om Kampen, maar ook ons doel te promoten.

In deze mooie, grote bakfiets kunnen we wat spullen meenemen tijdens onze tocht, zoals drinken, eten, regenpakken en uiteraard reclamemateriaal om onderweg uit te delen.
Ook werd er een mooi stuk in Weekblad De Brug geplaatst en werd er een foto van het team Poen voor Jeroen gemaakt.

Van Dijk Bikes Kampen, hartelijke bedankt voor de samenwerking en sponsoring!

Van der Vegt Schilderwerken

Waar het idee is begonnen?
Ongeveer 5 jaar geleden heb ik bij mijn neuroloog al gevraagd of hij de positieve geluiden had gehoord van de inmiddels vele mensen die deze behandeling zijn aangegaan in het buitenland en heb hem toen al het plan van een stamceltransplantatie voorgelegd. Hij heeft mij toen uitgelegd dat dit inderdaad een hele mooie ontwikkeling is, waar in de toekomst veel mensen mee geholpen kunnen worden met het bestrijden van verschillende ziektes.

Vorig jaar heb ik dit weer besproken en toen werd mij eerlijk verteld dat dit in de toekomst echt het wondermiddel gaat worden, maar dat tegen de tijd dat dit in Nederland eindelijk toegepast gaat worden, dit waarschijnlijk te laat voor mij komt.
Uitbehandeld in Nederland! Natuurlijk kwam ik wel in aanmerking voor een nieuw medicijn dat de achteruitgang kan vertragen, dus als ik nu in 5 jaar compleet bedlegerig word, zou ik dat met medicijnen een jaar kunnen vertragen. Deze medicijnen worden wel vergoed à € 2000 per maand. Dit heb ik geweigerd en was dus uitbehandeld!

Toen mijn broer Robert van der Vegt dit verhaal hoorde was hij vastberaden om mij te helpen. Toen ik hem de succesverhalen liet lezen van inmiddels al 2000 patiënten in Rusland, vroeg hij mij: "Als je nu de keus had om in het vliegtuig naar Rusland te vertrekken en een stamcelbehandeling kon ondergaan, zou je dat dan doen?" Ik zei hem toen: ”Zelfs als ik gelijk moet vertrekken en geen afscheid van mijn vrouw en kinderen kon nemen, zou ik dat zonder twijfel doen.” Hij zei toen: "Dan gaan we dat doen!"

Mijn vrouw en mijn kinderen zijn alles voor mij. Door hun krijg ik iedere dag weer de kracht om steeds weer door te gaan en om er het beste van te maken.

Ongelofelijk bedankt, Robert van der Vegt, dat jij voor mij de knoop hebt doorgehakt om überhaupt aan dit avontuur te beginnen. Dankzij zijn zakelijke netwerk en veel vrienden en familie zijn we waar we nu zijn en tot op het bot gemotiveerd om ons doel te halen.

IndionDesign

Wat ongelofelijk blij en trots ben ik met het resultaat van mijn website. Prachtig is hij geworden!
Naar al mijn wensen werd op voorhand goed geluisterd door mijn nicht Yvon-Cheryl Scholten van IndionDesign. Ik wilde graag een website die simpel is en duidelijkheid moest uitstralen. Het klinkt zo makkelijk, maar dit is volgens mij de kracht van een goede websitebouwer.

Goed luisteren naar je klant en dat dan vervolgens omzetten naar een dijk van een website waar al je dromen meer dan waar zijn gemaakt.
Het is bijna een kunstwerk dat wordt afgeleverd bij de lancering door IndionDesign. Wat ben ik ongelofelijk trots en blij dat jij voor mij de uitdaging bent aangegaan. Iedereen is enthousiast over het resultaat.

Met jouw creativiteit weet je voor ieder bedrijf de perfecte huisstijl te ontwerpen.
Bedankt dat je onze website tot een groot succes hebt weten te brengen. Het logo, de huisstijl, de benodigde bestanden voor het drukwerk en de website is volledig onder jouw handen ontstaan.

Yvon-Cheryl Scholten hartelijk bedankt!
Zonder IndionDesign had dit alles nooit tot stand kunnen komen.

Van Dijk Groothandel

Weer een geweldige donatie mede mogelijk gemaakt door Van Dijk Groothandel.
Langzaamaan begint Stichting Poen voor Jeroen een begrip te worden in Kampen en omstreken. In meer dan 40 winkels in de binnenstad vindt u onze spaarpotten met daarbij de flyers op de toonbank.
Ook op de terrassen op de plantage kunt u ons vaak vinden tussen de menukaarten. Het speciaal gebrouwen Poen voor Jeroen biertje weet men goed te vinden op de website.
Ook op onze andere acties wordt enthousiast gereageerd en gedoneerd.

Klaas Klooster is één van hen, hij is werkzaam op het Almere College en heeft via zijn werk veel contact met Van Dijk Groothandel en gevraagd of ze ook iets konden bijdragen.
Van Dijk Groothandel levert heel veel goederen voor de horeca, scholen en bedrijven in Kampen en omstreken. Na wat over en weer gesproken te hebben kwamen ze op het idee om 600 chocoladeletters kosteloos ter beschikking te stellen aan Stichting Poen voor Jeroen om mij te helpen een stap in de goede richting te zetten naar mijn doel.
Ontzettend blij zijn wij met deze donatie!
Wat prachtig dat zo’n enorm groot en goedlopend bedrijf als Van Dijk Groothandel deze actie wil ondersteunen.

Van Dijk Groothandel is gespecialiseerd in het leveren van food en non-food en bij de meesten vooral ook bekend met hun heerlijke Campenaer Koffie die overal in het land geschonken wordt.

Van 't Veen Schildersbedrijf

Van 't Veen Schildersbedrijf als kwaliteit zichtbaar wordt!
Als kwaliteit zichtbaar wordt bent u een tevreden klant. Kwalitatief goed schilderwerk herkent u direct.
Voor uw bouwproject, woning, kantoor of winkel wilt u een goede uitstraling. Voor de schilders van Van 't Veen Schildersbedrijf is dat vanzelfsprekend.
Onze vakkennis gecombineerd met flexibiliteit en slagkracht maken ons een goede partner om u de kwaliteit te bieden die u vraagt.

Van 't Veen Schildersbedrijf werkt veel samen met andere ondernemingen in de bouw. Vanwege onze uitstekende relatie met diverse partners zijn we vaak aannemende partij, maar werken we ook veel samen in de rol als onderaannemer met bouwpartijen door heel Nederland.
Onze expertise in schilderen, flexibiliteit met opschalen van medewerkers en zorgvuldige omgang met planning maakt ons een veel gevraagd partner.
Van 't Veen Schildersbedrijf werkt met uitsluitend professionele schilders en leidt tevens jonge schilders op, zodat ze het vak goed leren. Ons bedrijf beschikt uiteraard over alle reguliere diplomeringen.

Lees meer over ons op onze website of neem contact met ons op. Dit kan telefonisch op 038 - 333 12 11 of per e-mail via cvtveen@veenschilders.nl
Wij helpen u graag. Voor meer informatie of een vrij blijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bedankt Raimondo Schaapman en Carlos van ’t Veen voor de geweldige samenwerking om Stichting Poen voor Jeroen te steunen.

BouwZorg Kampen

Bouwzorg Kampen voor al uw klus en onderhoud werkzaamheden.
Bij Bouwzorg Kampen ligt iedere klus van u in goede handen. Ruim 4 jaar geleden heeft deze alleskunner op bouwgebied de stap genomen om zelfstandig ondernemer te worden. Na ruim 40 jaar ervaring op doen op het gebied van bouwen en klussen, maar ook op het vlak van het begeleiden en uitvoeren van uw project, staat deze man voor u garant.

Door zijn jaren lange ervaring staat Klaas Koekkoek van Bouwzorg Kampen garant voor kwaliteit en zekerheid dat uw klus na uw volle tevredenheid word afgerond. Zijn diensten beperken zich niet alleen tot het onderhouden of begeleiden van uw opdracht.
Bij Bouwzorg Kampen kunt u ook terecht voor:
• Woningen, bijgebouwen en tuinen verkoop klaarmaken voor potentiële kopers of verkoop.
• Huurwoningen oplever klaar maken.
• Adviseren en helpen bij klussen die u zelf wilt uitvoeren.
• Prefab elementen leveren en/of monteren. • Tuinhuisjes, tuinbergingen en overkappingen.
• Keukens, schuttingen, gevel- en boei-delen, schuur- en kastinrichting, hang- en sluitwerk, laminaat, dakramen, aftimmeringen en alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!