RTL4

Poen voor Jeroen is ook bij RTL4 te zien!

Zondag 19 september was de uitzending op RTL4 waar Jeroen en Yvon-Cheryl in het tv-programma Life is Beautiful over de crowdfunding en de acties voor Poen voor Jeroen vertellen.
Samen met presentator Michael Bakker proostten we met het biertje Poen voor Jeroen op het succes van de crowdfunding en dat Jeroen - mede dankzij de diverse media-aandacht - door zoveel mogelijk bekende en onbekende mensen gesteund mag worden!

Stichting Poen voor Jeroen is blij met elke donatie, help Jeroen!

Life is Beautiful bij RTL4

Stichting Poen voor Jeroen op RTL4

Michael Bakker interviewt Jeroen en Yvon-Cheryl over de crowdfunding met diverse acties vanwege de stamcelbehandeling in Moskou met als doel om ‚ā¨ 50.000,- op te halen voor Jeroen.

TV-opname voor RTL4

Maandag 13 september hebben Jeroen en Yvon-Cheryl – als voorzitter van Stichting Poen voor Jeroen – in de studio in Hilversum tv-opnames gehad voor 5 minuten zendtijd in het programma Life is Beautiful.

De uitzending is zondag 19 september om 12.00 uur op RTL4.

Dus allemaal kijken en vooral… DONEREN! ūüėČ

Life is Beautiful

19 september 2021

RTL4 | 12.00 uur

Bekijk alle media

Sponsor onze acties

Bier Poen voor Jeroen

Een heerlijk biertje dat speciaal is gebrouwen voor Stichting Poen voor Jeroen!
Help Jeroen om ‚ā¨ 50.000,- bij elkaar te krijgen voor een stamceltransplantie in Rusland waardoor MS stopt, dit is zijn laatste redding.
Naast het kopen van het bier kunt u een extra donatie doen. Hiermee helpt u Jeroen nog sneller het bedrag bij elkaar te krijgen.

Bestel nu en geniet van dit biertje met 6,1 % alcohol en een lekkere afdronk.

Heel erg bedankt!